Mitä teemme Hans Anderssonilla

Tietoja meistä

Hans Andersson on omistautunut yritys, joka tarjoaa kierrätyspalveluja, jotka helpottavat ihmisten elämää kotona tai yrityksissä. Tarjoamme erilaisia palveluja, jotka voivat vastata erilaisiin tarpeisiisi ja elämäntapaan.

Kierrätyspalvelumme

Hans Anderssonin kierrätyspalveluissa hyväksymme esimerkiksi paperin, muovin, metallin, polttoaineen ja elektroniikan.

Easycling 

Jos etsit peruskierrätyspalveluja kotiisi tai yritykseesi, voit käyttää tätä vaihtoehtoa. Tarjoamme sinulle tarvittavat laitteet ja huolto. Henkilökuntamme tulee paikkaan sujuvan kierrätysprosessin. Tarjoamme etukäteen kokouksia ja koulutusta, jotta molemmat osapuolet ovat tietoisia siitä, miten prosessi etenee.

Kertaluonteinen palvelu

Näihin palveluihin kuuluvat puhdistus, elektroniikan hävittäminen sekä konttien tai muiden laitteiden vuokraus. Puhdistuksessa kierrätämme asianmukaisesti paperitöitä, jotka saattavat sisältää luottamuksellisia tietoja luottamuksellisuuslaitoksessamme. Poimimme myös elektroniikkaa, joka kierrätetään asianmukaisesti myös mainitussa laitoksessa, jossa kaikki tiedot poistetaan.

Erityispalvelut

Erityispalveluihin kuuluvat vaarallisen jätteen kierrätys, vaihtoehtoiset polttoaineet, jätepolttoaineet ja valonlähteet. Kierrättää näitä kohteita on parempi jättää pois ammattilaisille. Posliinia, lasia, tuhkaa polttouunilta, paperia, puuta ja sellaista ei pitäisi olla kaatopaikoilla. Ne voidaan kierrättää tulla uusi vaihtoehtoinen materiaali, joka voi säästää rahaa ja energiaa. 

 

Koska meillä on kokemusta polttoaineen huolto, voimme tarjota sinulle tarvittavan jätepolttoaineen tarvitset ja laatua haluat. Sitten huolehdimme myös valonlähteiden kierrättämisen kierrätyksestä, johon liittyy pitkä hapettumismenetelmä. Tämän prosessin hyötyihin liittyy alhaiset käyttökustannukset ja elohopean vähäinen leviäminen ympäristöön. 

 

Lopuksi totean, että yritykset tuottavat päivittäin vaarallista jätettä. Onneksi olemme täällä auttaaksemme sinua käsittelemään sitä kunnolla, ennen kuin se voi edistää ympäristön saastumista. Tässä ovat seuraavat järjestelyt voimme tarjota sinulle:

 

 • Jätteen tunnistaminen
 • Oikeiden laitteiden käyttäminen
 • Pakkaukset ja merkinnät
 • Asianmukainen dokumentointi
 • Jätteiden turvallinen kuljetus
 • Neuvoja kuljetuksesta

Huonekalut ja laitteet

Jos sinulla on huonekaluja tai laitteita, joita ei ole käytetty kotona tai toimistossa, voit valita kierrätyksen. Sivuillamme, meillä on lajittelu opas, joka voi antaa sinulle yksinkertaisia ohjeita siitä, miten oikein lajitella ja kierrättää kohteita, kuten aerosoleja, kartonkia, alumiinivanteet, jne. 

 

Tarjoamme myös jätelaitteita, joita voit käyttää helpottamaan ja tehostamaan kierrätysprosessia. Konteista rulliin, me hoidamme sinut!

Kierrätettyjen materiaalien myynti ja ostaminen

Hankitun tietomme avulla tarjoamme myös kierrätysmateriaalien, kuten muovin, raudan ja metallin, jätepaperin, puupolttoaineen ja elektroniikan, myyntiä ja ostamista. 

 

Jos haluat käyttää palveluitamme, klikkaa tilausvälilehteä sivuillamme ja anna tarvittavat tiedot, kuten nimesi, yhteystietosi, sähköpostiosoitteesi, sijaintiosoitteesi ja materiaalisi. Niin muodoin, ainoastaan humauttaa ‘ lennättää’ napittaa ja kytätä ajaksi konfirmaatio email.

Miten olla ympäristöystävällisempi?

Jos olet utelias tulemaan ympäristöystävällisemmäksi, olemme täällä antaa sinulle muutamia helppoja askeleita aloittaa heti tänään! 

 

Tässä on oppaasi ympäristöystävällisemmäksi:

Vaihe 1: Poista käyttämättömät laitteet käytöstä

Jos kotonasi on valoja tai laitteita, joita ei käytetä, poista pistoke energian säästämiseksi. Laitteesi kuluttavat yhä energiaa, vaikka et käytä niitä. Parempi vielä, jos olet viettänyt liikaa aikaa television katseluun, voit lyhentää aikaa ja harjoittaa muita toimintoja, kuten maalaus tai käyttää. 

 

Kun pienennät hiilijalanjälkeäsi, voit myös auttaa alentamaan sähkölaskujasi ja nauttimaan muusta toiminnasta!

Vaihe 2: Käytä energiatehokasta teknologiaa

Jos aiot ostaa laitteita uuteen kotiin, kannattaa harkita investoimalla ympäristöystävällisiä kohteita. Pitkällä aikavälillä saat enemmän etuja, koska voit säästää rahaa ja vähentää energiankulutusta.

Vaihe 3: Yritä käyttää mahdollisimman vähän muovia

Ruokaostokset on hauskempaa, jos käytät uudelleenkäytettäviä ostoskasseja tai paperipusseja muovin sijaan. Sen lisäksi voit leikata muoviamme elämäsi muilla alueilla, vähitellen. Voit valita uudelleenkäytettävän pullotetun veden kuin muovinen ja ohittaa muoviset välineet syödessään ulos.

Vaihe 4: Kuluttaa vähemmän lihaa

Syöminen vähemmän lihaa voi olla valtava vaikutus ympäristöön, kun vähentää hiilijalanjälkeä. Ehkä harkita lihan syömistä vain kahdesti kolmesti viikossa.

Vaihe 5: Kytke lamput LED-valoon

Käyttämällä LED-lamput on varmasti pelin vaihtaja sinulle! Nämä lamput kestävät pidempään kuin perinteiset lamput ja se on energiatehokas myös. Näin sinun ei tarvitse huolehtia saada uusia pitkään ja rikkoa pankin sähkölaskun. Päälle, että on valtava valikoima LED-valot, jossa voit valita riippuen kirkkautta ja suunnittelua. 

Vaihe 6: Käytä 3R:iä, kuten Vähennä, Käytä uudelleen ja kierrätä

Olet ehkä kuullut 3R: n niin kauan. On kuitenkin tärkeää harjoittaa jokapäiväistä ympäristöystävällisempää. Nämä kolme ovat helpoin muistaa ja soveltaa jokapäiväisessä elämässä.

Vaihe 7: Muunna ympäristöystävällisiksi puhdistusaineiksi

Puhdistusaineet joutuvat kosketuksiin paljon haitallisia kemikaaleja, jotka voivat vaikuttaa ympäristöön hävittämisen jälkeen. Tämän lisäksi altistuminen näille kemikaaleille voi myös vaikuttaa terveyteen. Joten on tärkeää olla tietoinen puhdistusaineita valitset. On parasta valita luonnon ja luonnonmukaisia tuotteita.

Vaihe 8: Vähennä hiilijalanjälkeä ajamalla vähemmän

Jos haluat vähentää hiilijalanjälkeä, kannattaa harkita julkisen liikenteen tai pyörän käyttöä. Ajoneuvosi vaikuttaa suurelta osin ympäristön saastumiseen, – joka vaikuttaa kaikkiin pitkällä aikavälillä. Kuitenkin, jos julkinen liikenne ei ole vaihtoehto, harkitse kimppakyytejä ystävien ja perheen kanssa.

Vaihe 9: Osta paikallisia tuotteita

Kun ostat tuotteita, kannattaa harkita paikallisen yhteisön tukemista. Näin tavaroiden kuljetuksesta paikasta toiseen aiheutuvat hiilidioksidipäästöt vähenevät. Tämän lisäksi tuette myös paikallisia yrityksiä ja edistätte paikallista taloutta.

Vaihe 10: Kasvata omaa ruokaasi

Jos sinulla on puutarha tai jopa vain tarpeeksi tilaa kotona, voit alkaa kasvaa omia vihanneksia. Puolestaan voit saada erilaisia etuja, kuten ottaa uusi harrastus, säästää rahaa, ja kuluttaa orgaanista tuotetta.

Vaihe 11: Käytä vähemmän vettä

Olipa kyseessä astioiden pesu, pyykkien pesu tai kylvyn ottaminen, yritä harjoitella vähemmän vettä. Voit pestä pyykkiä kerran viikossa, kylvyssä lyhyessä ajassa ja pestä astiat kokonaan, jotta voit käyttää vähemmän vettä. Tietenkin lisäbonus on vesilaskusi pienentyy.

Tiesitkö sinä?

Seuraavassa on muutamia mielenkiintoisia faktoja kierrätyksestä:

 • Keskimääräinen henkilö tekee yli 4 kiloa roskakoriin päivässä.
 • Joka vuosi amerikkalaiset tienaavat yli 200 miljoonaa tonnia roskaa.
 • Tuotamme vuosittain noin 21,5 miljoonaa tonnia ruokahävikkiä. Joten ensi kerralla, meidän pitäisi harkita viimeistely meidän ruokaa tai ainakin kompostoimalla se asianmukaisesti.
 • Kun lasiastia asetetaan kierrätysastiaan, kestää vain 30 päivää ennen kuin se palaa myymälähyllylle.
 • Samaan aikaan alumiinitölkit kestää jopa 2 kuukautta, ennen kuin ne voidaan kierrättää ja sijoittaa takaisin hyllylle.
 • Paperin kierrätys on kasvanut merkittävästi yli 89 prosenttia viime vuosikymmenen aikana vuodesta 1990.
 • Kierrätykseen kuuluu uusien tuotteiden luominen vanhoista materiaaleista, mikä auttaa vähentämään energiaa ja enemmän jätettä. Näin voimme säästää luonnonvarojamme, kuten öljyä, hiiltä ja kaasua.
 • Kierrätys alumiini voi säästää paljon energiaa ja voidaan muuntaa kolme tuntia televisioaikaa.
 • Kun et kierrätä alumiinitölkit, ne pysyvät siinä muodossa yli 500 vuotta ennen hajoamista.
 • Raaka-aineet, kuten muovi, paperi, lasi, metalli ja sellaiset voidaan kierrättää.
 • Monta vuotta sitten, alumiini pidettiin arvokkaampi kuin kultaa.
 • Sunnuntailehtien tulostamiseksi noin puoli miljoonaa puuta leikataan joka viikko. 
 • Joka vuosi miljoonat meriolennot kuolevat mereen päätyvien muovipussien takia.
 • Normaali lasipullo voi kestää yli 4000 vuotta ennen kuin se voi täysin hajota, joten sinun pitäisi sijoittaa se oikeaan kierrätysastiaan.
 • Kaatopaikkojen avustajat ovat vaippoja, partakoneen teriä, renkaita, alumiinia, kyniä ja paljon muuta. Valitettavasti jotkut näistä tuotteista olisi voitu kierrättää, jos ne olisi sijoitettu oikeaan astiaan.
 • Kun kierrätetään lasia, se on eriytetty värien perusteella.
Theme: Overlay by Kaira