Ilmoita Meille

Kuten me kaikki tiedämme, kierrätyksen käsite on ollut olemassa jo vuosia. Itse asiassa siitä tuli hitaasti normi. On myös tapauksia, joissa me alitajuisesti kierrättää, koska olemme niin tottukaa siihen. 

Kierrätykseen keskittyvänä yrityksenä tavoitteenamme on helpottaa kierrätystä. Hans Andersson Recycling ei keskity ainoastaan kodin kierrätyspalvelujen tarjoamiseen, vaan myös liike- ja kauppateollisuudelle.

Pyrimme tekemään maailmasta paremman paikan tarjoamalla kierrätyspalveluja kaikille.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä, voit lähettää meille tiedustelut käymällä sivuillamme. Siirry Ota yhteyttä -välilehteen ja täytä lomake. Tässä on tiedot, jotka sinun on annettava:

  • Koko nimesi
  • Aktiivinen sähköpostiosoite
  • Yhteyshenkilön numero
  • Kysely tai viesti

Kun olet antanut kaikki tärkeät tiedot, jätä valintamerkki “Lähetä”-painikkeen vieressä olevaan ruutuun varmistaaksesi, että et ole robotti. Varmistaakseni, että olet elossa ja hengität. 

Paina Lähetä-painiketta ja odota vastaustamme. Kun olemme vastaanottaneet viestisi, vastaamme välittömästi takaisin ja autamme sinua huolenaiheissasi. 

Voit olla varma, että kaikki antamasi tiedot on tarkoitettu vain siihen, että otat yhteyttä ja vastaatte huoleesi välittömästi. 

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numeroon 0771-545-000. Asiakaspalvelumme on käytettävissä myös aukioloaikoinamme.

Kierrätyksen Edut

Ymmärrämme, että kaikki eivät pidä kierrätyksestä. Mutta valistaa sinua enemmän, tässä ovat hyödyt kierrätys:

Vähentää Saastumista

Kun kierrätät, se vähentää automaattisesti kaatopaikoille heitettyjen jätteiden määrää. Kierrätyksen avulla voimme myös vähentää uusien materiaalien kysyntää.

Pienemmät Kustannukset

Kierrätys auttaa myös paljon liike-elämässä. Kierrätysmateriaalien kustannukset ovat paljon halvempia kuin uuden materiaalin luominen.

Säästää Energiaa

Se on myös energiatehokkaampi kuin uuden materiaalin luominen. Esimerkiksi uuden kankaan luominen vaatii paljon väriainetta, materiaaleja ja käyttää paljon sähköä ja vettä. Mutta kierrätyksen myötä se vähentää automaattisesti energian käyttöä. Sen lisäksi säästää energiaa, olet myös säästää ympäristöä.

Levittää Ympäristötietoisuutta

Yksinkertainen vaihe kierrätyksen automaattisesti levittää ympäristötietoisuutta. Jos olet yritys, on myös etu kertoa kuluttajille, että kaikki käyttämäsi tuotteet ja materiaalit kierrätetään. Tämä johtuu siitä, että on myös paljon ihmisiä, jotka pitävät kierrätetyistä tuotteista, mutta valmistettu laadukkaista materiaaleista. Tämä on myös syy siihen, miksi on olemassa paljon kauppoja, jotka myyvät kierrätettyjä tuotteita. Sen lisäksi tuottaa myyntiä, olet myös auttaa ympäristöä.

Suojaa Ekosysteemiä ja Villieläimiä

Kierrätys johtaa siihen, että metsiä vähennetään, ilman ja veden saastuminen vähenee, ja vesistöt säästyvät haitallisilta kemikaaleilta ja muovijätteiltä. Näin ollen yksinkertainen askel säilyttää ekosysteemimme ja villieläimet. 

Nämä ovat vain joitakin kierrätyksen etuja. Kierrätä enemmän ja säästä ympäristöä!

Theme: Overlay by Kaira