Vihreä toimisto: Helppo kierrätys nykyaikaisille toimistoille

Uskomme, että olet sitoutunut kierrättäjä. Kierrätys toimistossa on jotain, jonka pitäisi olla tehokasta, edullista, ympäristöystävällistä ja vaivatonta. Hans Andersson Recycling on omistautunut auttamaan sinua muuttamaan työpaikkasi “vihreäksi toimistoksi”.

Mitä me kutsumme “vihreä toimisto” on ratkaisu, että tarjoamme toimistot, työpaikka, joka on puhdas kaikenlaista roskaa, sotkua, tai rikki kamaa. Hans Andersson Recycling auttaa keräämään kaiken tarpeettoman paperin ja elektroniikan. Kierrätämme mitä tahansa, kuten pakkauksia, lamppuja ja kaikenlaisia paristoja.

Yksinkertaistettu kierrätys

Toimistosi järjestäminen on kaikki mitä sinun tarvitsee ajatella. Paikka kaikki, mikä on hyödyllistä, jos ne on tarkoitus perustua siihen, kuka käyttää sitä sitten esittää kaiken muun hävitettäväksi. Tarran lisääminen varastoihin voi auttaa sinua ja vertaistesi noudattamaan näitä yksinkertaisia ohjeita. Kun olet valmis, me hoidamme loput. 

Lajittele ja merkitse jätteet yhdeksään luokkaan.

  1. Office-asiakirjat
  2. Aaltopahvi ja pahvi (mukaan lukien kiintolevy- ja paperiasiakirjat)
  3. Yksityiset tiedostot
  4. Elintarvikepakkaukset
  5. Elektroniikka
  6. Vaaralliset jätteet (myös särkynyt lasi ja paristot)
  7. Värikasetit
  8. Palava jäte
  9. Lajittelematon jäte

Julkistamaton kierrätys

Pidämme asiakkaamme ja kierrätyssisältömme täysin luottamuksellisina. Paperi ja tiedot suuntaavat suoraan silppuriin antamatta kenenkään vilkaista niiden sisältöä. Nämä voivat olla vanhoja, käyttökelvottomattomia tietoja, mutta ne ovat edelleen tärkeitä tietoja, joita haluamme kunnioittaa. Jos asiakirja on erityisen herkkä, aseta se kirjekuoreen tai muuhun kuin läpijäämättömään pakkaukseen, jossa on sinetti tai merkintä, jossa lukee “luottamuksellinen”.

Moderni kierrätys

Sinun ei tarvitse noudattaa kierrätysastioiden ja muovilaatikoiden yleistä rakennetta. Useimmat toimistot puolestaan niiden hävittäminen roskakorit huonekaluiksi, joka sulautuu ja täydentää yleistä teema huoneen. Voimme tunnistaa nämä helposti, koska olemme päivitetty moderni malleja. Jos sinulla ei ole sellaista ja haluaisit tyylikkään ratkaisun omaan toimistoosi, voimme auttaa sinua, koska teemme myös mukautettuja jäteastioita!

Ylpeä kierrätys

Jos sinulla on meidät säännöllisesti kierrättäjät, voit saada tilastoja kaikista tavaraa kierrätimme sinulle! Annamme sinulle tarkan vastaavuuden painon tai määrän kaiken lajiteltu luokan mukaan. Näin saatat nähdä, kuinka paljon tilaa olet tyhjentänyt toimistossasi joka viikko. Tämä on myös hyvä tapa seurata, kuinka paljon olet puhdistus verrattuna siihen, kuinka monta roskakoriin luot. 

Näiden tilastojen avulla voit myös määrittää työntekijöiden ja vertaistensa standardin. Kierrätys on ihailtavaa toimintaa, jota kaikkien suomalaisten tulee seurata, jotta voimme pitää kotimme tai työpaikkamme puhtaana, turvallisena ja tehokkaana. Voimme myös valmistella sivun sivustossasi, jotta online-kävijät voivat nähdä ja olla vaikuttunut, yrityksesi aktiivinen pyrkiä orderliness!

Theme: Overlay by Kaira