Hans Andersson Kierrätys: Meistä

Maailma ei nuorene, ja meidän kaikkien on autettava luontoä parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän avulla olemme tajunneet, että jos voimme todella kierrättää roskakorimme johonkin hyödyllisempään, voimme auttaa keventämään taakkaa, joka maailmallamme on jo edessään. 

 

Täällä Hans Andersson Recyclingissä käsittelemme yksittäisiä asiakkaita ja yrityksiä, jotka haluavat muuttaa roskansa joksikin, mikä ei vahingoita ympäristöä liikaa. Olemme iloisia siitä, että vuosien varrella yhä useammat ihmiset arvostavat kierrätysta.

Tietoja meistä

Hans Andersson Recycling on merkittävä kierrätysyritys, joka sijaitsee kahdessa maassa, jotka oli kerran liittynyt toisiinsa – nimittäin Ruotsiin ja Suomeen. Veolia osti ruotsalaisen sivuliikkeen vuonna 2017 ja oli myöhemmin muuttunut Veolia Recycling Solutions Sweden AB:ksi. 

 

Tästä huolimatta niillä on edelleen sama periaate kanssamme, joka on menestyksekäs kierrätysyritys, joka auttaa suojelemaan ympäristöämme. Samanlainen Veolia, olemme suunnattu auttamaan yksilöitä ja yrityksiä muuttamaan roskakoriin jotain arvokkaampaa. 

 

Sen lisäksi hyväksyä joitakin materiaaleja, kannustamme myös asiakkaitamme tekemään samoin ja käytännössä menetelmä, jota rakastamme kutsua Easycling tai helpompi kierrätys. Tämän avulla haluamme antaa sinulle uusia ideoita ja ratkaisuja, joita voit harjoitella jopa mukavasti omassa kodissasi.

 

Olemme täällä auttamaan sinua, vaikka sinulla voi olla kiireitä. Riippumatta siitä, millä alalla olet ja mitä materiaaleja sinulla on meille, voimme varmasti auttaa sinua!

Keskeiset arvomme

Kuten mikä tahansa muukin laitos, noudatamme myös joitakin keskeisiä arvoja vahvistaaksemme yrityksemme perustaa. Varmistamme, että nämä arvot juursataan yrityksemme johtajalta henkilöstöllemme. 

 

Tässä ovat arvot, joista olemme ehdottomasti ylpeitä.

 

 

 • Vastuu

 

Varmistamme, että kaikki yrityksemme vaatimukset täyttävät. Sen lisäksi huolehdimme myös siitä, että kaikki määräajamme täyttyvät asianmukaisesti.

 

 

 • Yrittäjyys

 

Tuemme toisiamme ja varmistamme, että ympäristömme ja kaikki liiketoimemme ovat hyvin huomioon.

 

 

 • Kunnioittaa

 

Kohtelemme toisiamme tasapuolisesti ja kohtelemme monimuotoisuutta voimavarana, joka auttaa tuomaan esiin toistemme parhaat.

 

 

 • Innovaatio

 

Silmämme ovat aina pyritään parantamaan. Tämän avulla kehitämme joitakin räätälöityjä ratkaisuja ratkaisemaan kaikki ongelmat, jotka voivat tulla matkan varrella.

 

 

 • Asiakaslähtöisti

 

Asiakkaamme ovat ensisijainen tavoitteemme. Pyrimme kuitenkin rakentamaan pitkäaikaisia kumppanuuksia ylläpitämällä hyvää viestintää asiakkaidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Käytännesäännöt

Meillä on omat toimintasääntömme, joita toteutamme yrityksessä. Käytännesäännöissämme sanotaan, että meidän ei pitäisi koskaan vahingoittaa teollisuutemme mainetta ja että meidän ei pitäisi koskaan loukata perusoikeuksia. Sen lisäksi huolehdimme siitä, että mikään toimistamme ei voisi koskaan vahingoittaa ympäristöä. 

 

Tämän avulla asiakkaamme voidaan kaikki varmistaa, että olemme uskollisia sanoillemme ja että kaikki, mitä väitämme, on tosiasioita. Kuten mikä tahansa muu liiketoiminta, jätettä tuotetaan myös meidän alallamme. Huolehdimme kuitenkin siitä, että jätehuoltoprotokolliamme noudatetaan ja pannaan täytäntöön riippumatta siitä, kuinka haastavaa se voi olla. 

 

Todistaaksemme väitteemme, voit tarkistaa eri luvat ja sertifioinnit, että yrityksemme on saanut, koska olemme aloittaneet alalla.

Mikä on Easycling

Easycling on termi, jonka olimme keksineet, kun ajattelimme helpompaa kierrätystapaa. Tämän harjoittaminen on kiistatta helppoa ja hyödyllistä kotiisi tai yrityksellesi. Jos tarvitset apuamme, voimme järjestää jotain, jotta voimme opettaa ohjelmiamme sinulle. Jos vielä sattuu olemaan epävarma, jos haluat tehdä easycling, niin suosittelemme, että voit tarkistaa kolme tärkeintä hyötyä, että se on sinulle.

 

 • Se säästää aikaa.

Ajan järjestäminen voi tulla pois vähän aikaa vievää. Mutta jos tehdään oikein, niin aikasi tallennetaan pitkällä aikavälillä. Easyclingin avulla kierrätys voidaan helposti tehdä, kun työkalut on järjestetty yhteen paikkaan.

 

 • Se säästää ympäristöä.

Ei ole väliä kuinka suuri tai pieni ponnistelusi ovat, kierrätys auttaa ympäristöämme, koska se vähentää roskakoriin. Kun opit kierrätystä askel askeleelta, huomaat, miten se tekee työ- tai elinympäristöstäsi paremman ja toimivamman.

 

 • Se säästää rahaa.

Kierrättämällä voit vapauttaa luovuutesi tekemällä asioita, joita et ole koskaan ennen tehnyt. Sen lisäksi, että saat hyödyntää materiaaleja, jotka olit melkein pitää roskakoriin. Tämän avulla saat myös säästää rahaa, koska ostoksesi kulut vähenevät!

 

Suosittelemme, että kokeilet easycling ja olla ylpeä siitä, miten kestävämpää elämäsi tulee sen avulla.

Kestävyys

Elämästä tulee kestävämpää, kun tiedät mitä tehdä ympärilläsi oleville asioille. Jos elät kestävää elämää, niin olet luottavaisempi siitä, että kaikki voidaan ratkaista, koska se säilyy tasapainossa.

 

Kun kestävää kehitystä on harjoitettu kotonasi, sitä olisi helpompi mukauttaa suuremmaksi. Kuten yhä useammat ihmiset arvostavat kierrätystä, niin voimme kaikki auttaa osaltaan enemmän Mother Earth kuin autamme häntä toipumaan kaikista ympäristöongelmista, joita esiintyy.

 

Suurena kierrätysyrityksenä päätavoitteenamme on tehdä laadukkaita materiaaleja kierrätetyn jätteen avulla. Näemme heitettyjen asioiden arvon. Sitten otamme ne, puhdistamme ne, näemme loputtomia mahdollisuuksia ja muutamme ne hyödyllisiksi.

Kumppaniorganisaatiot

Sen lisäksi, että autamme ympäristöä, pyrimme myös auttamaan apua apua tarvitseville. Itse asiassa yrityksemme on sidoksissa useisiin säätiöihin ympäri maailmaa. Rahoilla, jotka olemme ansainneet tuotteistamme ja palveluistamme, autamme tuomaan joitakin valitettavia lapsia kouluun. 

 

Jotkut edunsaajistamme ovat intialaisia opiskelijoita. Huolimatta siitä, että olemme Euroopassa, laajennamme apuamme niille, jotka tarvitsevat meitä eniten. Olemme päättäneet tehdä yhteistyötä joidenkin koulujen kanssa, joilla on samat periaatteet kanssamme. Kun autamme opiskelijoita, käsittelemme kaikki tärkeät maksut ja kustannukset, jotka liittyvät koulutukseen, jonka haluamme heidän saavan.

Tuetut toimialat

Kuten aiemmin todettiin, tuemme useita teollisuudenaloja osoittamaan, miten kierrätys voidaan todella tehdä riippumatta siitä, mitä työalasi voi olla. Alla on lueteltu joitakin teollisuudenaloja, että useimmat asiakkaamme tulevat ja lyhyt selitys siitä, mitä teemme heille.

 

 • Office 
 • Kiinteistöyhtiöt
 • Teollisuus ja työpaja
 • Kauppoja
 • Ominaisuudet kotelolla
 • Ostoskeskuksia
 • Varasto ja jakelu
 • Rakenna ja repeä
 • Terveydenhuollon
 • Graafinen teollisuus
 • Ravintola- ja kauppakeittiö
 • Metsänomistajat

 

Tuemme näitä teollisuudenaloja vastaanottamalla niiden ylimääräiset tuotteet ja jätteet, jotka ne ovat antaneet meille. Sen lisäksi, että me myös opettaa heille joitakin tehokkaita ohjelmia ja menetelmiä, miten he voivat erottaa ja kierrättää roskakoriin omalla pikku tavalla. 

 

Esimerkiksi kaupat ja toimistot, saamme niiden romu materiaaleja koko sydämestään ja opettaa heille joitakin tapoja, miten he voivat minimoida tai hyödyntää ylimääräistä pahvia ja papereita. Samaan aikaan kiinteistöille ja asuntojen kiinteistöille nautimme opetusmenetelmistä, joissa voimme jakaa kierrätysta koskevia ihanteellisia käytäntöjä. Näitä voidaan käyttää maksimoida joidenkin romumateriaaleja, joita on voitu käyttää rakentamisen aikana.

Tuetut materiaalit

Kun tuemme eri teollisuudenaloja, ostamme ja myymme myös joitakin materiaaleja, joita pidämme hyödyllisinä. Joitakin ei itse asiassa voida pitää kierrätettävinä, mutta hyväksymme sen myös. Nämä ovat seuraavat materiaalit, jotka hyväksymme laajalti.

 

 • Muovi
 • Rauta ja metalli
 • Jätepaperi
 • Puupolttoaine
 • Elektroniikka

Miten tehdä kauppaa kanssamme

Voit olla joko toimittajamme tai asiakkaamme, mitä ikinä haluatkin tehdä. Alla on tiedot, jotka sinun on tiedettävä, jos haluat olla jokin näistä kahdesta.

Asiakkaana

Lue lisää luomiamme kierrätettyjä tuotteita. Jos haluat ottaa yhteyttä sivuliikkeeseemme Ruotsissa, käytä alla olevia tietoja.

 

 • Veolia Recycling Solutions Sweden AB
 • Importgatan 45
 • 422 46 HISINGS BACKA
 • Organisaation numero: 556114-2810 

Toimittajana

Kääntäkää materiaalit ja jätteet ja tehkäämme tarpeeksi tuottavia, jotta ne muuttuisi hyödylliseksi. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, tutustu alla oleviin laskujen tietoihin.

 

 • E-laskut / GLN-numero: 7365561142815 
 • PDF-laskut:  invoice.recycling@veolia.com 
Theme: Overlay by Kaira